Funkcionális csokoládé BIO Panelával

Az étcsokoládék édesítéséhez BIO Panelát, azaz finomítatlan nádcukrot használunk. Minden csokoládéban a minőségi kakaóbab és a funkcionális összetevők mellett – számos egyéb vitamin és ásványi anyag is van, amelyeket ez az édesítőszer tartalmaz.

A Vitalo funkcionális csokoládé a kakaóbab, aktív természetes összetevők és rostok finom kombinációja. Nem adunk hozzá finomított cukrot, pálmazsírt vagy kémiai anyagot. A Vitalo csokoládé minden egyes darabkája 47–70% dél-amerikai kakaóbabot és válogatott természetes összetevőket tartalmaz. Néhány hozzáadott összetevő a szuperfood közé tartozik, mint például a fekete törpeberkenye, áfonya,  homoktövis, kendermag, guarana vagy matcha tea. Minden csokoládé tökéletesen átgondolt és kiegyensúlyozott ízű.