Olyan csokoládét készítünk, amelynek van értelme

Ugyanúgy szeretjük a csokoládét, mint Te. Ezért a készítése öröm és szenvedély egyaránt. A csokoládéhoz természetes aktív összetevőket adunk, hogy kivételes, magas tápértékű étellé változtassuk.

Gondos kiválasztás

Tiszta eredet

Pontosan tudjuk, honnan származnak kakaóbabjaink és milyen körülmények között termesztik őket. Rendszeresen ellenőrizzük a szállított bab minőségét közvetlenül a kakaóbab farmokon. Személyesen látogatunk el Latin-Amerikába a termesztőkhöz és személyesen választunk kakaóbabot a csokoládéhoz. Minden fajtának megvan a saját egyedi íze, mely tükrözi a feldolgozás módját, vagy az egyes régiók éghajlatát és környezetét.

Egyedi receptúrák

A csokoládé alkímiája

Az összes csokoládé az Ostrava közelében lévő Bílovec csokoládégyárban született. Szorosan együttműködünk fejlesztési központunkkal, amely innovatív étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésére összpontosít. A modern és kíméletes technológiák segítségével természetes hatóanyagokat kapunk, amelyeket kiegyensúlyozott arányban adunk hozzá a csokoládékhoz. A termék iránti lelkesedés egyedi csokoládékat hoz létre, amelyek tele vannak jótékony összetevőkkel.

A csodás kakaóbab

Aranyérmes a szuperételek között

A legújabb tudományos és orvosi kutatások szerint a nyers kakaóbab szuperételnek számít. Számos antioxidánst és polifenolt tartalmaz. Cégünk folyamatosan kutatja, hogyan lehet ezeket a hasznos összetevőket a lehető legjobban beépíteni funkcionális csokoládéinkba és étrend-kiegészítőinkbe. Vizsgálunk és tesztelünk, hogy jó és egészséges csokoládét készítsünk.

Babtól a csokoládéig

Gyártási folyamat

Nálunk a csokoládé kizárólag kézzel készül. Először alaposan átválogatjuk a kakaóbabot, hogy csak a tökéletes, első osztályú darabok maradjanak. Ezt követően kíméletes módon eltávolítjuk a keserű héjat és összezúzzuk a kakaóbabokat. A zúzott babokat gránitkövek között finomra őröljük. Különleges tartályokban további összetevőket adunk hozzá. A folyékony csokoládét 2-3 napig konsírozzuk. Ezután lehűtjük és formákba öntjük. A kész csokoládét a csomagolást követően elküldjük neked.