BALANCE funkcionális csokoládé

800 Ft 450 Ft (tart. ÁFA)

Fahéj-, kakukkfű-, kamilla- és majoránna kivonat harmonikus kombinációja 70% kakaóbaból készült csokoládéval, mindez kiegészítve szárított barackkal. A Balance funkcionális csokoládé szárított cukornádlével van édesítve (BIO Panela).

  • 70% kakaóbab
  • szárított barack
  • lelki és fizikai egyensúly fenntartása, idegrendszer harmonizálása

Leírás

Összetevők: kakaóbab, szárított barack, szárított cukornád lé, kakaóvaj, macerációval kinyert gyógynövény kivonatok: kerti kakukkfű (Thymus vulgaris), orvosi székfű vagy kamilla (Matricaria chamomilla) virága, majoránna (Origanum majorana), fahéj.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.

3 fő ok, miért érdemes BALANCE funkcionális csokoládét fogyasztani:

  • Pozitív hatással van az emésztésre, a pihenésre és az alvásra.
  • Serkenti a vérkeringést.
  • Hozzájárul a pozitív hangulathoz és a mentális egészséghez.

Érdekességek:

  • A kakukkfű az ókori görögöknél a vitézséget jelképezte.
  • Az ókori rómaiak, egyiptomiak és görögök a majoránnából szerelmi bájitalt készítettek.

Tanulmányozd át a BALANCE csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Kakukkfű

Kakukkfű (Thymus vulgaris)

A mediterrán eredetű gyógynövény, amely pozitív hatással van az emésztésre, megfázásra, gyulladásos betegségekre, elősegíti a bőr normál állapotát, a fehérvérsejtek termelődését és a vérkeringést.

Kamilla

Kamilla (Matricaria chamomilla)

Szinte világszerte elterjedt gyógynövény, amely pozitív hatással van az emésztésre, az immunrendszerre, a gyulladásos betegségekre, elősegíti a bőr normál állapotát, a pihenést, az alvást, a pozitív hangulatot és a mentális egészséget.

Majoranna

Majoránna (Origanum majorana)

Az Észak-Afrikából származó gyógynövény, amely pozitív hatással van a megfázásra, az emésztésre, a fejfájásra, a gyulladásos betegségekre, elősegíti a vérkeringést és a testi jólétet.

BIO Panela

Szárított cukornádlé – BIO Panela

Természetes és gluténmentes édesítőszer préselt cukornádlé formájában. A panela fő alkotóeleme a szacharóz – 75-85 tömegszázalékot tartalmaz (szárított állapotban). Kis mértékben glükózt és fruktózt is tartalmaz. Jelentős mennyiségű A-, C-, D- és E- és B-vitaminok ill. az ásványi anyagok közül a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor, a magnézium, a réz, a cink és a mangán van benne.

Energiaérték 2319 kJ / 599 kcal
Zsírok 42 g
   ebből telített zsírsavak 25 g
Szénhidrátok 32 g
   ebből cukrok 23 g
Rostok 14 g
Fehérjék 8 g
0,05 g
Go to Top