BEAUTY funkcionális csokoládé

800 Ft 450 Ft (tart. ÁFA)

Csalán kivonat, liofilizált áfonya és 75% kakaóbab frissítő kombinációja, mindez kiegészítve homoktövissel és máriatövissel. A Beauty funkcionális csokoládé szárított cukornádlével van édesítve (BIO Panela).

  • 75% kakaóbab
  • homoktövis és máriatövis
  • májvédelem, májfunkciók javítása, méregtelenítés

Leírás

Összetevők: kakaóbab, szárított cukornád lé, kakaóvaj, homoktövis (Hippophae rhamnoides) őrlemény, máriatövis (Silybum marianum) őrlemény, nagy csalán (Urtica dioica) leveléből macerációval kinyert gyógynövény kivonat, liofilizált áfonya.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.

3 fő ok, miért érdemes BEAUTY funkcionális csokoládét fogyasztani:

  • Pozitív hatással van a májsejtek regenerálódására és a máj ellenálló képességére a káros anyagokkal szemben.
  • Támogatja a vérképzési folyamatokat, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.
  • Hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, májtisztító és májvédő hatása orvosilag is elismert.

Érdekességek:

  • A homoktövis több karotint tartalmaz, mint a sárgarépa.
  • A máriatövist sűrűn elhelyezett tövisei miatt Krisztus koronájának is nevezik.
  • A csalán megérintésekor ismert és kellemetlen viszketést, égést vagy hólyagosodást vegyi anyagok okozzák – hisztamin, acetilkolin és szerotonin.

 

Tanulmányozd át a BEAUTY csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Homoktövis

Homoktövis (Hippophae rhamnoides)

Kínában, Mongóliában, Nepálban és Indiában természetesen elterjedt gyógynövény, amelynek gyümölcse  szuperélelmiszer kategóriájú – pozitív hatással van a bőr regenerálódására és a szervezet védekező képességére, támogatja a májműködést.

Inulin

Máriatövis (Silybum marianum)

A Földközi-tenger, a Kis-Ázsia, valamint az ázsiai-csendes-óceáni és a Kanári-szigetek őshonos gyógynövénye. A bogáncsfélék a szuperélelmiszerek közé tartoznak – pozitív hatással vannak az emésztőrendszer megfelelő működésére, a májsejtek regenerálódására és a máj védekező képességére a toxikus anyagok ellen.

Gotu kola

Nagy csalán (Urtica dioica)

Az északi féltekén természetesen elterjedt gyógynövény, amely “superfood” azaz szuperélelmiszer csoportba tartozik. Gyulladáscsökkentő, elősegíti a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.

Szárított cukornádlé – BIO Panela

Természetes és gluténmentes édesítőszer préselt cukornádlé formájában. A panela fő alkotóeleme a szacharóz – 75-85 tömegszázalékot tartalmaz (szárított állapotban). Kis mértékben glükózt és fruktózt is tartalmaz. Jelentős mennyiségű A-, C-, D- és E- és B-vitaminok ill. az ásványi anyagok közül a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor, a magnézium, a réz, a cink és a mangán van benne.

Energiaérték 2393 kJ / 579 kcal
Zsírok 47 g
   ebből telített zsírsavak 28 g
Szénhidrátok 21 g
   ebből cukrok 15 g
Rostok 17 g
Fehérjék 9 g
0,05 g
Go to Top