Leírás
Összetevők: kakaóbab, szárított cukornád lé, szárított datolya, kakaóvaj, macerációval kinyert gyógynövény kivonatok: hársfa (Tilia vulgaris) virág, oregánó (Origanum vulgare) levél, kínai angyalgyökér (Archangelica chinensis).
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.
3 fő ok, miért érdemes CALMING funkcionális csokoládét fogyasztani:
- Pozitív hatással van a központi idegrendszerre és nyugtatja a szervezetet.
- Enyhíti az ingerlékenységet, feszültséget és álmatlanságot.
- Serkenti az immunrendszert, a vérkeringést és a nyirokkeringést.

Érdekességek:
- A hársfa úgynevezett mézelő fa, egy fáról akár 10 kg méz is előállítható.
- Az oregánót a természet antibiotikumának tartják. A középkorban az ételeket oregánó-olajjal óvták meg a mikrobás fertőzésektől.
- Az angyalgyökeret parfümök és likőrök gyártásánál is használják illóolaja miatt.
Tanulmányozd át a CALMING csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g