CANNABIS SEEDS funkcionális csokoládé kendermaggal

800 Ft 650 Ft (tart. ÁFA)

Ropogós, kissé édes lefekvés előtti nasi azok számára, akik nehezen tudnak elaludni. A kendermagos étcsokoládé enyhíti a fájdalmat és a feszültséget. A magoknak köszönhetően enyhén mogyoró ízű és természetes fehérjét tartalmaz. Nassolj el egy-két kocka CANNABIS SEEDS csokoládé és pillanatok alatt ráhangolódsz a pihenésre.

  • 60 % kakaóbab
  • technikai kendermag
  • komoly magnéziumforrás

Leírás

Összetevők: kakaóbab, eritritol, kakakóvaj, inulin (cikóriából származó rost), technikai kender magja. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

3 főbb indok,  miért érdemes kendermagot fogyasztani:

  • fontos zsírsav-, vitamin és magnéziumforrás;
  • magas klorofilltartalma van, így lúgosító hatású;
  • alacsony kalóriatartalmú fehérjékben gazdag.

Érdekesség a kendermagról:

  • a mag nem tartalmaz THC-t, mivel technikai kenderből származik;
  • hozzáadható kásába, turmixba (akár a csokoládéval)
  • az ősi szkíták a a felhevített magvakat gőzfürdőben alkalmazták a nátha enyhítésére.

Tanulmányozd át a CANNABIS SEEDS csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Kendermag

Kendermag – superfood

A kendermagolaj nagy arányban tartalmaz esszenciális omega-6 valamint omega-3 zsírsavakat. Tanulmányok szerint a kendermagolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak csökkentik a Parkinson-, és az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét. Kiváló minőségű és könnyen emészthető növényi fehérjeforrás, magas vitamin- és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Kellemes dió íze van.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Inulin

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Eritritol

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1679 kJ / 408 kcal
Zsírok 36 g
   ebből telített zsírsavak 21 g
Szénhidrátok 33 g
   ebből cukrok  1,2 g
   ebből polialkoholok 31 g
Rostok 22 g
Fehérjék 8 g
0,04 g
Go to Top