COLLAGEN funkcionális csokoládé bioaktív kollagénnel

800 Ft 450 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

A kézzel készített csokoládé és a bioaktív kollagén exkluzív kombinációja fiatalító hatásokkal és a csodás hajkoronáért. A COLLAGEN funkcionális csokoládé szárított cukornádsziruppal van édesítve (Panela BIO)

  • 50 % kakaóbab
  • Peptan® kollagén peptid
  • fiatalító hatás

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaómassza, szárított cukornád szirup, kollagén peptid 20%, kakaóvaj.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.

Fő ok, miért érdemes COLLAGEN funkcionális csokoládét fogyasztani:

  • Bőr hidratáltságának javítása
  • Segít csökkenteni a ráncokat, regenerál
  • Anti-aging hatás

Érdekességek:

  • A Peptan ® kollagén peptidek fiatalító elixírként működnek – hidratálják és feszesítik a bőrt, csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt
  • Ezen kollagén peptidek egyik fő előnye a nagy abszorpciós képességük és felhasználhatóságuk a natív kollagénhez képest
  • A felhasznált kollagén peptidek klinikailag bizonyított öregedésgátló hatással rendelkeznek.

 

Tanulmányozd át a COLLAGEN csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Kollagén peptidek

Az általunk használt kollagén peptidek előnye a magas bioaktivitásuk. Bizonyítottan magas abszorpciós képességgel és használhatósággal rendelkeznek. Egy órán belül a kollagén peptidek 90%-a megemésztődik, így a véráramba jutva hamar eljutnak a célszövetekbe – például a bőrbe, a csontokba és a porcba – ahol a helyi sejtek építőköveiként funkcionálnak és elősegítik az új kollagénszálak képződését.

Szárított cukornádlé – BIO Panela

Természetes és gluténmentes édesítőszer préselt cukornádlé formájában. A panela fő alkotóeleme a szacharóz – 75-85 tömegszázalékot tartalmaz (szárított állapotban). Kis mértékben glükózt és fruktózt is tartalmaz. Jelentős mennyiségű A-, C-, D- és E- és B-vitaminok ill. az ásványi anyagok közül a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor, a magnézium, a réz, a cink és a mangán van benne.

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Energiaérték 2144 kJ / 515 kcal
Zsírok 31 g
   ebből telített zsírsavak 19 g
Szénhidrátok 29 g
   ebből cukrok 28 g
Rostok 11 g
Fehérjék 24 g
0,34 g
Go to Top