HAPPY KIDS eper ízű funkcionális csokoládé

800 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

Egészséges étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül és inulin rosttal, amelyet nem csak a gyerekek szeretnek. Ellentétben a szokásos cukorral készült csokoládéval, ez nem növeli jelentősen a vércukorszintet. Kényeztesd magad egy darab HAPPY KIDS csokoládéval, csodálatos eper aromával, amely egy pillanatra visszavisz a gyermekkorba.

  • 57 % kakaóbab
  • inulin cikória gyökeréből
  • finom, epres íz

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaóbab, inulin (cikóriából származó rost), szárított tej, kakakóvaj, eritritol, aroma. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

2 főbb indok,  miért érdemes inulint fogyasztani:

  • az inulin tartalmú csokoládé jóval kisebb vércukorszint-növekedést okoz, mint a hagyományos csokoládé;
  • alacsony glikémiás indexe van és elnyomja az éhségérzetet.

Érdekesség az inulinról:

  • általában növényekből nyerik, pl. cikóriagyökérből;
  • vízben oldódó rost, mely prebiotikusan hat a belekben;
  • szinte semmilyen kalóriával nem rendelkezik.

Miért kell a gyerekek cukormentes csokoládét fogyasztani:

  • fenntartja a fogak megfelelő mineralizációját azáltal, hogy csökkenti a demineralizációs folyamatot;
  • nem okoz fogszuvasodást.

 

Tanulmányozd át a  HAPPY KIDS csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Inulin

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Eritritol

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1964 kJ / 477 kcal
Zsírok 39 g
   ebből telített zsírsavak 23 g
Szénhidrátok 17,5 g
   ebből cukrok 7 g
   ebből polialkoholok 10 g
Rostok 30 g
Fehérjék 9,8 g
0,08 g
Go to Top