HARMONY funkcionális csokoládé

800 Ft 450 Ft (tart. ÁFA)

Csalán-, nyír- és komlókivonat harmonikus kombinációja 70% kakaóbaból készült csokoládéval, mindez kiegészítve liofilizált áfonyával. A Harmony funkcionális csokoládé szárított cukornádlével van édesítve (BIO Panela).

  • 70% kakaóbab
  • liofilizált áfonya, csalán, komló és nyír
  • hormonális egyensúly fenntartása

Leírás

Összetevők: kakaóbab, szárított cukornád lé, liofilizált áfonya, kakaóvaj, macerációval kinyert gyógynövény kivonatok: komló (Humulus lupulus), közönséges nyír (Betula pendula) levél, nagy csalán (Urtica dioica) levél.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.

3 fő ok, miért érdemes HARMONY funkcionális csokoládét fogyasztani:

  • Csökkenti az ingerlékenységet (főleg menopauza idején).
  • Pozitív hatással van a szervezet méregtelenítésére és vízelvezetésére, hozzájárul a normális emésztéshez.
  • Támogatja a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.

Érdekességek:

  • A cseh komlótermesztésnek komoly hagyománya van, mely a 10. századig nyúlik vissza.
  • A nyír a farmakológia és kozmetológia egyik alapvető alapanyaga.
  • A csalán fontos gyógynövény, de számos hazai lepkefaj tápnövénye is egyben.

Tanulmányozd át a HARMONY csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Közönséges komló

Közönséges komló (Humulus lupulus)

Az erdők, cserjék szélein szabadon terjedő gyógynövény Európa, Ázsia és Észak-Amerika mérsékelt övében. A komló virága szuperélelmiszernek minősül – keserűanyagokat, illóolajokat, tanninokat, lupulint, flavonoidokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a szervezetre főleg a menopauza ideje alatt, enyhítik az ingerlékenységet, hozzájárulnak a szervezet nyugtatásához, serkentik az étvágyat.

Ezüst nyír

Ezüst nyír (Betula pendula)

Lombhullató fa, amely Európában a legszélesebb körben elterjedt nyírfaj, feltűnő fehér kérge miatt ellenáll a kedvezőtlen éghajlati viszonyoknak. A nyírfalevelek szuperélelmiszernek minősülnek – illóolajokat, tanninokat, keserű anyagokat, flavonoidokat és más fontos anyagokat tartalmaznak, amelyek pozitívan befolyásolják a szervezet méregtelenítését és vízelvezetését, hozzájárulnak a normál emésztéshez, támogatják a vese és a húgyúti tevékenységeket.

Gotu kola

Nagy csalán (Urtica dioica)

Az északi féltekén természetesen elterjedt gyógynövény, amely “superfood” azaz szuperélelmiszer csoportba tartozik. Gyulladáscsökkentő, elősegíti a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.

BIO Panela

Szárított cukornádlé – BIO Panela

Természetes és gluténmentes édesítőszer préselt cukornádlé formájában. A panela fő alkotóeleme a szacharóz – 75-85 tömegszázalékot tartalmaz (szárított állapotban). Kis mértékben glükózt és fruktózt is tartalmaz. Jelentős mennyiségű A-, C-, D- és E- és B-vitaminok ill. az ásványi anyagok közül a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor, a magnézium, a réz, a cink és a mangán van benne.

Energiaérték 2373 kJ / 573 kcal
Zsírok 43 g
   ebből telített zsírsavak 26 g
Szénhidrátok 31 g
   ebből cukrok 21 g
Rostok 15 g
Fehérjék 8 g
0,05 g
Go to Top