Leírás
Összetevők: kakaóbab, szárított cukornád lé, liofilizált áfonya, kakaóvaj, macerációval kinyert gyógynövény kivonatok: komló (Humulus lupulus), közönséges nyír (Betula pendula) levél, nagy csalán (Urtica dioica) levél.
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.
3 fő ok, miért érdemes HARMONY funkcionális csokoládét fogyasztani:
- Csökkenti az ingerlékenységet (főleg menopauza idején).
- Pozitív hatással van a szervezet méregtelenítésére és vízelvezetésére, hozzájárul a normális emésztéshez.
- Támogatja a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.

Érdekességek:
- A cseh komlótermesztésnek komoly hagyománya van, mely a 10. századig nyúlik vissza.
- A nyír a farmakológia és kozmetológia egyik alapvető alapanyaga.
- A csalán fontos gyógynövény, de számos hazai lepkefaj tápnövénye is egyben.
Tanulmányozd át a HARMONY csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g