HEALTHY BODY funkcionális csokoládé ginkgo bilobával

800 Ft 650 Ft (tart. ÁFA)

Ez az étcsokoládé gyümölcsdarabokkal növeli koncentrációkészséged. Szárított ginkgo biloba leveleket és liofilizált áfonyát tettünk bele. A hozzáadott inulin csökkenti az éhségérzetet. Egyél meg egy kocka HEALTHY BODY csokoládét kimerítő tárgyalás előtt, és a koncentrációkészséged tovább fogja bírni.

  • 60 % kakaóbab
  • ginkgo biloba és áfonya
  • antioxidáns és keringést serkentő hatás

Leírás

Összetevők: kakaóbab, eritritol, inulin, kakakóvaj, szárított ginkgo biloba levelek, liofilizált áfonya. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

3 főbb indok,  miért érdemes ginkgo bilobát fogyasztani:

  • erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik;
  • serkenti a szervezet vérkeringését;
  • segíti a mentális egyensúlyt és a kognitív funkciókat (memória, figyelem és koncentráció).

Érdekesség a ginkgo bilobáról:

  • ez a Kínából származó páfrányfenyő egy élő kövület, mintegy 270 millió éve fejlődött ki;
  • nagy becsben tartott növény, levele Tokió szimbóluma;

Tanulmányozd át a  HEALTHY BODY csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Perui zsázsa

Perui zsázsa (Maca)

A perui zsázsát manapság superfoodként tartják számon. Perui Andokból származó gyógynövény. A növény gyökerének élettani hatása: a szervezet erősítése, fizikai és lelki erő növelése, természetes afrodiziákum. A macagyökér képes helyreállítani, támogatni és kiegyensúlyozni a női és a férfi szervezet hormonháztartását. Mivel fokozza a hormontermelést, általa a termékenység, az emésztés, az általános energiaszint és a szexuális élet javul. A macagyökér óriási segítség lehet azoknak, akik krónikus fáradtságban szenvednek. Mindezt a kutatások szerint a mellékvese és az agyalapi mirigy működésének támogatásával éri el.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Perui zsázsa

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Perui zsázsa

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Perui zsázsa

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1729 kJ / 420 kcal
Zsírok 35g
   ebből telített zsírsavak 21g
Szénhidrátok 30g
   ebből cukrok 3,2g
   ebből polialkoholok 24g
Rostok 22g
Fehérjék 8,3g
0,04g
Go to Top