IMMUNO funkcionális csokoládé kolosztrummal

800 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

A szarvasmarha-kolosztrummal rendelkező kivételes étcsokoládé nem csak az influenza időszakában fogja támogatni a természetes védekezőképességedet. Tele van hatékony ellenanyagokkal és ásványi anyagokkal. Az inulinnak köszönhetően a vércukorszintet sem emeli meg, mint a cukor. Oldj fel egy darab IMMUNO csokoládét kolosztrummal a nyelveden és komoly előnyre teszel szert a kedvezőtlen időjárásban és járványos időszakban egyaránt.

  • 62 % kakaóbab
  • cseh szarvasmarha kolosztrum
  • vitaminok, ásványi anyagok, immunglobulinok

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaóbab, szárított tej, kakakóvaj, eritritol, inulin, szarvasmarha kolosztrum. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási elvárásoknak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

2 főbb indok,  miért érdemes kolosztrumot fogyasztani:

  • immunglobulin, vitaminok, fehérjék és más biológiailag aktív anyagok gazdag forrása;
  • laktoferint tartalmaz, amely segíti a gyulladást és csökkenti a penészt.

Érdekesség a kolosztrumról:

  • ez az emlősök előteje, más néven kolosztrum;
  • a szarvasmarha-kolosztrum biológiailag szinte azonos az emberével;
  • ez az egyik olyan étrend-kiegészítő, amely a legtöbb élettani hatással bír.

Tartalom: 25 g

Energiaérték 1729 kJ / 420 kcal
Zsírok 42g
   ebből telített zsírsavak 25g
Szénhidrátok 19g
   ebből cukrok 6,9g
   ebből polialkoholok 12g
Rostok 21g
Fehérjék 13g
0,08g

Perui zsázsa

Colostrum

Colostrum neboli mlezivo, lze charakterizovat jako prvotní mléko, které je obecně známé především pro svůj vysoký obsah imunoglobulinů – protilátek, které jsou součástí imunitního systému. Nicméně kromě této bioaktivní složky, colostrum obsahuje také řadu dalších neméně zajímavých látek. Příroda vytvořila colostrum tak, aby především novorozencům zajistila dostatek stavebních kamenů pro potřebnou obranyschopnost. Díky svému komplexnímu složení působí kolostrum tak jedinečně – obsahuje výživové, imunitní a růstové složky.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Perui zsázsa

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Perui zsázsa

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Perui zsázsa

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Go to Top