MEMORY funkcionális csokoládé

800 Ft 450 Ft (tart. ÁFA)

70% kakaóbabból, szárított körtéből, orbáncfűből, Gotu kolából és a csalánból készült étcsokoládé inspiráló keveréke. A Memory funkcionális csokoládé szárított cukornádlével van édesítve (BIO Panela).

  • 70% kakaóbab
  • szárított körte, orbáncfű, csalán és gotu kola gyógynövény-kivonatok
  • az agyi funkciók serkentése, memória és vérképződés támogatása

Leírás

Összetevők: kakaóbab, szárított cukornád lé, szárított körte, kakaóvaj, macerációval kinyert gyógynövény kivonatok: orbáncfű (Hypericum perforatum) virágából , gotu kola (Centella asiatica) szárából és nagy csalán (Urtica dioica) leveléből.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos álláspontja szerint.

Fő ok, miért érdemes MEMORY funkcionális csokoládét fogyasztani:

  • Pozitív hatással van a lelki és érzelmi egyensúlyra, a pozitív hangulatra, az alvásra és a pihenésre
  • Hozzájárul a tanulási készség, az emlékezet és az érfalak minőségének javításához
  • Támogatja a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését

Érdekességek:

  • Az orbáncfű, a gyógyszerektől eltérően, nem befolyásolja az éberséget és nem okoz függőséget.
  • Már az ősi indiánok is tudták, hogy a Gotu kola fejleszti a szellemi képességeket és a tudatosságot.
  • A csalán megérintésekor ismert és kellemetlen viszketést, égést vagy hólyagosodást vegyi anyagok okozzák – hisztamin, acetilkolin és szerotonin.

 

Tanulmányozd át a MEMORY csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Hypericum perforatum

Orbáncfű (Hypericum perforatum)

Európában, Ázsiában és Észak-Afrikában található gyógynövény, amelynek virágát “superfood”-ként tartják számon. Esszenciális olajokat, tanninokat és hipericint tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak a jólétre, a pozitív hangulatra, az alvásra, a kikapcsolódásra és az érzelmi egyensúlyra. Hozzájárulnak a szív-érrendszer működéséhez, az érfal minőségéhez és az általános frissességhez.

Gotu kola

Gotu kola (Centella asiatica)

Indiai, Kína, Ausztrália és Srí Lanka meleg, mocsaras területein elterjedt gyógynövény, amely a “superfood” ételelcsoportba tartozik. Egyéb hasznos anyag mellett triterpén – szaponinokat, asiatsavat tartalmaz, amelyek pozitívan befolyásolják a kollagén képződését a csontokban, a koncentrációt, az idegrendszert, javítják a tanulási képességeket, memóriát, az erek minőségét. A Gotu kola, más néven ázsiai gázló, az indiai Ayurveda fontos része.

Gotu kola

Nagy csalán (Urtica dioica)

Az északi féltekén természetesen elterjedt gyógynövény, amely “superfood” azaz szuperélelmiszer csoportba tartozik. Gyulladáscsökkentő, elősegíti a vérképzést, javítja a szervek vérátáramlását és a bőr természetes megjelenését.

Szárított cukornádlé – BIO Panela

Természetes és gluténmentes édesítőszer préselt cukornádlé formájában. A panela fő alkotóeleme a szacharóz – 75-85 tömegszázalékot tartalmaz (szárított állapotban). Kis mértékben glükózt és fruktózt is tartalmaz. Jelentős mennyiségű A-, C-, D- és E- és B-vitaminok ill. az ásványi anyagok közül a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor, a magnézium, a réz, a cink és a mangán van benne.

Energiaérték 2284 kJ / 551 kcal
Zsírok 40 g
   ebből telített zsírsavak 24 g
Szénhidrátok 31 g
   ebből cukrok 23 g
Rostok 15 g
Fehérjék 8 g
0,06 g
Go to Top