NATURAL ENERGIZER funkcionális csokoládé kínai kúszómagnóliával (Schisandra)

800 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

A kiváló étcsokoládé kúszómagnólia gyümölcsökkel szó szerint feldob. Ez a kínai csoda enyhíti a fáradságot és a stresszt. Az inulin rosttal kombinálva nagymértékben enyhíti az éhségérzetet. Hagyd, hogy egy darab NATURAL ENERGIZER csokoládé szétolvadjon a nyelveden, és meglátod, semmi sem tud szétszórni.

  • 60 % kakaóbab
  • kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis)
  • javítja a kedvet, energiával tölt fel

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaóbab, eritritol, inulin, kakakóvaj, Schisandra bogyó 2%. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.
A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

4 főbb indok,  miért érdemes kúszómagnóliát fogyasztani:

  • elősegíti a mentális jólétet;
  • pozitív hatással van a stressz ellen;
  • növeli a stresszhelyzetekkel szembeni ellenállást (adaptogén)
  • erősíti az immunrendszert, növeli a sejtek, szövetek oxigénfelvételét, ezen keresztül a sejtek energiaellátását.

Érdekesség a kúszómagnóliáról:

  • 8-15 méter hosszú kúszónövény, mely Oroszország, Kína, Korea és Japán egyes részein nő;
  • gyümölcse a ribizlire hasonlít;
  • Több mint 2000 éve használják a kínai és tibeti orvoslásban;
  • Koreában omidzsa néven ismert, bogyójából teát készítenek..

Tanulmányozd át a  NATURAL ENERGIZER csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Schizandra chinensis

Kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis) – Superfood

Erősíti az immunrendszert, növeli a sejtek, szövetek oxigénfelvételét, ezen keresztül a sejtek energiaellátását. A központi idegrendszerre gyakorolt hatásán keresztül elősegíti a jó közérzet kialakulását, növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javítja a kedélyállapotot. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Kínában afrodiziákumként is számon tartják.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Inulin

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Eritritol

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1698 kJ / 413 kcal
Zsírok 35 g
   ebből telített zsírsavak 20 g
Szénhidrátok 39 g
   ebből cukrok 1,1 g
   ebből polialkoholok 25 g
Rostok 24 g
Fehérjék 7,7 g
0,04 g
Go to Top