NUTRITION funkcionális csokoládé proteinnel

800 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

A tápláló étcsokoládé, amelyet kifejezetten a sportolók számára fejlesztettünk ki, leginkább az izmaidnak okoz örömöt. Magas tejsavófehérje tartalmának köszönhetően jobban növekednek és hamarabb regenerálódnak. Az inulin csökkenti az éhségérzeted. Majszolj el néhány kocka NUTRITION étcsokoládét és a hiányzó energiát azonnal visszanyered.

  • 47 % kakaóbab
  • tejsavófehérje-koncentrátum
  • segíti az izomnövekedést

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaóbab, tejsavófehérje- koncentrátum, kakakóvaj, inulin (cikóriából származó rost), eritritol. Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

Fő ok, miért érdemes tejsavófehérjét fogyasztani:

  • Segíti az izmok növekedését és az izomtömeg megtartását.

Érdekesség a tejsavófehérjéről:

  • leggyorsabban hasznosuló protein;
  • ideális edzés, vagy böjt után.

 

Tanulmányozd át a NUTRITION csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Protein

Protein

Fehérje savókoncentrátum formában. A proteinek, azaz fehérjék, a testünk alapvető építőanyagai. A fehérje segít az izomtömeg létrehozásában és fenntartásában, támogatja az izomvisszaszerzés idejének csökkentését az erőteljes testmozgás után.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Inulin

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Eritritol

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1941 kJ / 468 kcal
Zsírok 32 g
   ebből telített zsírsavak 19 g
Szénhidrátok 12,9 g
   ebből cukrok 3,7 g
   ebből polialkoholok 8,6 g
Rostok 17 g
Fehérjék 32 g
0,16 g
Go to Top