RELAX funkcionális csokoládé citromfűvel és valeriánával

800 Ft (tart. ÁFA)

Elfogyott

Illatos csokoládé, magas kakaóbab tartalommal, amelyhez citromfű és valeriána kivonatot adtunk. Lágy íze elvarázsol. A citromfű megnyugtatja az elméd, a valeriána megszünteti az idegességet. Az inulin csökkenti az éhségérzetet. Dőlj hátra, élvezd a RELAX csokoládét és a mindennapi élet homálya könnyen eloszlik.

  • 70 % kakaóbab
  • valeriána és citromfű
  • megszünteti a stresszes állapotot

Elfogyott

Leírás

Összetevők: kakaóbab, eritritol, kakakóvaj, inulin (cikóriából származó rost), valeriána kivonat (Valeriana officinalis), citromfű kivonat (Melissa officinalis), aroma (citromfű macerálással kinyert aroma). Természetesen előforduló cukrot tartalmaz.

A készítményben alkalmazott összetevők és arányok megfelelnek az 1924/2006 / EK rendelet egészségügyi és táplálkozási állításainak, az EFSA tudományos véleménye alapján.

4 főbb indok,  miért érdemes valeriánát és citromfüvet fogyasztani:

  • a valeriána pozitívan hat a mentális egészségre;
  • segít stressz esetén;
  • a citromfű segíti a relaxációt és a jó kedvet;
  • segíti az elalvást és a minőségi alvást.

Érdekesség a citromfűről és valeriánáról:

  • a citromfű június-augusztusban virágzik, a gyógyászatban a leveleit használják;
  • a citromfű levelei citrom illatúak és fűszerként is használják;
  • a valeriána népi megnevezése baldrián, ismert nyugtató cseppeket készítenek belőle;
  • a valeriánát szeretik a macskák. bódító hatással van rájuk.

Tanulmányozd át a  RELAX csokoládé összes funkcionális összetevőit.

Tartalom: 25 g

Valeriána

Orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis) és citromfű (Melissa officinalis)

Nyugtató hatásuknak köszönhetően ezeket a gyógynövényeket évszázadok óta használják. Az orvosi macskagyökér pozitív hatással van a mentális egészségre, a citromfű elősegíti a jó hangulatot, a pihenést és pozitívan befolyásolja az alvást.

Perui zsázsa

Kakaóbab – superfood

A kakaóbab az antioxidánsok, valamint a vitaminok, rostok, enzimek, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok leggazdagabb forrása.

Kakaóvaj

Kakaóvaj

A kakaóbabban található természetes zsír, amely elsősorban telített és egyszeresen telítetlen zsírsavak keverékét tartalmazza. A sztearinsav a kakaóvajban a telített zsírok túlnyomó részét képzi és általában egyedinek tekinthető, mint más telített zsírok – nem növeli a vér LDL-koleszterinszintjét. Nagy stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően – E-vitamin, polifenolos anyagok.

Inulin

Inulin

Az inulin egy természetes, könnyen oldódó rost. A cikória gyökereiből származik. A táplálkozási ajánlások szerint egy felnőttnek naponta 25–30 gramm rostot kell fogyasztania. Az inulin prebiotikus hatással is rendelkezik – serkenti a jótékony baktériumok növekedését a vastagbélben. A rost egészségügyi előnyeiről továbbra is sok tudományos kutatás folyik.

Eritritol

Eritritol

Természetes édesítőszer, amely a gyümölcsökben természetesen előfordul. Szénhidrátok mikrobiális erjesztésével állítják elő. Nulla energiaértékkel rendelkezik, nem okoz fogszuvasodást, nem befolyásolja a vércukor szintjét (GI = 0).

Energiaérték 1961 kJ / 477 kcal
Zsírok 44 g
   ebből telített zsírsavak 26 g
Szénhidrátok 22 g
   ebből cukrok 1,1 g
   ebből polialkoholok 20 g
Rostok 23 g
Fehérjék 7,8 g
0,04 g
Go to Top